Повідомлення Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Вилківської міської ради!

Дата: 22.04.2020 16:06
Кількість переглядів: 670

До уваги мешканців Вилківської ОТГ!

           Штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Вилківської міської ради повідомляє, що в Україні до 11 травня 2020 року продовжено дію карантинних обмежень у зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19. Станом на 22 квітня 2020 року  на території Вилківської ОТГ (місто Вилкове, село Десантне, село Новомиколаївка, село Мирне) не змінилась кількість осіб з позитивним тестом на коронавірусну інфекцію COVID-19 - це одна особа, стан здоров'я особи - задовільний, вона знаходиться на самоізоляції. Результати тестів ПЛР на виявлення респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2  контактних осіб станом на 22 квітня 2020 року не надійшли. Контактні особи  знаходиться в самоізоляції  до отримання результатів тестів.

За повідомленням УНІАН, станом на ранок 22 квітня 2020 року в Україні зафіксовано 6 тисяч 592 випадки коронавірусної хвороби COVID-19.

За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, українцям доведеться жити в нових умовах мінімум два наступних роки: носити медичні маски, дотримуватися дистанції, певних правил дезінфекції і поведінки в транспорті та в громадських місцях.

Залишайтеся вдома!   

Бережіть себе і Ваші родини!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь