Сплачуйте житлово–комунальні послуги дистанційно

Дата: 30.04.2020 11:55
Кількість переглядів: 643

Враховуючи ситуацію, що склалася в Україні із загрозою поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 та із впровадженням карантинних заходів,  закликаємо громадян зайвий раз не виходити з дому та сплачувати комунальні послуги дистанційно. Наразі, Міністерством цифрової трансформації України спільно із сервісом онлайн – платежів та переказів Portmone.com https://www.portmone.com.ua/r3/uk/ розроблено освітній серіал «Оплата комуналки онлайн. Залишайся вдома». 

В серіалі висвітлено теми оплати комунальних платежів на сайтах комунальних підприємств, за допомогою платіжного сервісу, на сайтах банків, у мобільних застосунках банків.

Мета освітнього серіалу — навчити громадян, особливо людей поважного віку, різним способам оплати комунальних платежів, не виходячи з дому. Оплата комунальних платежів онлайн — це єдиний безпечний для здоров’я варіант оплати під час карантину.

Довідково: освітній серіал доступний  на платформі Дія. Цифрова освіта https://osvita.diia.gov.ua/courses/komunalka-online

 

 

Відділ праці та соціального захисту населення

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь