Сплачуйте житлово–комунальні послуги дистанційно

Дата: 30.04.2020 11:55
Кількість переглядів: 616

Враховуючи ситуацію, що склалася в Україні із загрозою поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 та із впровадженням карантинних заходів,  закликаємо громадян зайвий раз не виходити з дому та сплачувати комунальні послуги дистанційно. Наразі, Міністерством цифрової трансформації України спільно із сервісом онлайн – платежів та переказів Portmone.com https://www.portmone.com.ua/r3/uk/ розроблено освітній серіал «Оплата комуналки онлайн. Залишайся вдома». 

В серіалі висвітлено теми оплати комунальних платежів на сайтах комунальних підприємств, за допомогою платіжного сервісу, на сайтах банків, у мобільних застосунках банків.

Мета освітнього серіалу — навчити громадян, особливо людей поважного віку, різним способам оплати комунальних платежів, не виходячи з дому. Оплата комунальних платежів онлайн — це єдиний безпечний для здоров’я варіант оплати під час карантину.

Довідково: освітній серіал доступний  на платформі Дія. Цифрова освіта https://osvita.diia.gov.ua/courses/komunalka-online

 

 

Відділ праці та соціального захисту населення

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь