СЬОГОДНІ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СІМ’Ї

Дата: 15.05.2020 13:45
Кількість переглядів: 909

ЩОРОКУ КРАЇНИ СВІТУ ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ СІМ’Ї – ОСОБЛИВИЙ ДЕНЬ, ПОКЛИКАНИЙ НАГАДАТИ, НАСКІЛЬКИ ВАЖЛИВИМИ Є РОДИННІ ЗВ’ЯЗКИ І ЯКУ РОЛЬ ВОНИ ВІДІГРАЮТЬ У ФОРМУВАННІ КОЖНОЇ ОСОБИСТОСТІ. МІЖНАРОДНЕ СВЯТО ЗАПРОВАДЖЕНО У 1993 РОЦІ ГЕНЕРАЛЬНОЮ АСАМБЛЕЄЮ ООН І З ТОГО ЧАСУ ТРАДИЦІЙНО СВЯТКУЄТЬСЯ 15 ТРАВНЯ.

Родина – це поняття, не обмежене стандартизованою картинкою про батька, матір і двох дітей. Насамперед йдеться про найближчих, найрідніших людей, які підтримують, виховують і допомагають зростати. Допомагають залишатися кращою версією себе у будь-яких ситуаціях. А як відомо, сімейні зв’язки бувають не лише кровними. Хтось називає своєю мамою ту жінку, яка народила на світ, а хтось ту, яка забрала з дитячого будинку. І між ними немає жодної різниці.

Всі сім’ї різні: в одних за обіднім столом навіть не вистачає стільців, щоб всадовити родину, в інших – достатньо лише двох місць; десь повсякчас живуть поруч, а десь чекають роками, щоб побачити й обійняти хоча б на мить.

Сенс кожної родини – бути фортецею один для одного, бути домом – отим затишним будиночком, який ми так любили зводити у дитинстві. Годилось усе, що потрапляло під руку: одяг, ганчірки, постільна білизна, подушки – зрештою, прості речі, з яких утворювалось особливе місце. Там ми були у безпеці, захищені від найпідступніших жахіть.

І ця потреба нікуди не зникає з роками. Вже дорослі, досвідчені, сміливі й рішучі, ми у найважчі моменти іноді знову хочемо стати маленькими, щоб батьки владнали усі проблеми, щоб сказали: «Все обов’язково буде добре!».

Сім’я – це маленька держава у державі. Сім’я – це найдорожче, що є в людини.

Тому в Міжнародний день сім’ї  бажаємо, щоб ваші сім’ї завжди були для вас тихою і затишною гаванню. Нехай підтримка рідних і близьких людей допомагає впоратися з будь-якими труднощами. Нехай всередині сім’ї панують мир і любов!

Фото без опису

 

Відділ праці та соціального захисту населення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь