СЬОГОДНІ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СІМ’Ї

Дата: 15.05.2020 13:45
Кількість переглядів: 939

ЩОРОКУ КРАЇНИ СВІТУ ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ СІМ’Ї – ОСОБЛИВИЙ ДЕНЬ, ПОКЛИКАНИЙ НАГАДАТИ, НАСКІЛЬКИ ВАЖЛИВИМИ Є РОДИННІ ЗВ’ЯЗКИ І ЯКУ РОЛЬ ВОНИ ВІДІГРАЮТЬ У ФОРМУВАННІ КОЖНОЇ ОСОБИСТОСТІ. МІЖНАРОДНЕ СВЯТО ЗАПРОВАДЖЕНО У 1993 РОЦІ ГЕНЕРАЛЬНОЮ АСАМБЛЕЄЮ ООН І З ТОГО ЧАСУ ТРАДИЦІЙНО СВЯТКУЄТЬСЯ 15 ТРАВНЯ.

Родина – це поняття, не обмежене стандартизованою картинкою про батька, матір і двох дітей. Насамперед йдеться про найближчих, найрідніших людей, які підтримують, виховують і допомагають зростати. Допомагають залишатися кращою версією себе у будь-яких ситуаціях. А як відомо, сімейні зв’язки бувають не лише кровними. Хтось називає своєю мамою ту жінку, яка народила на світ, а хтось ту, яка забрала з дитячого будинку. І між ними немає жодної різниці.

Всі сім’ї різні: в одних за обіднім столом навіть не вистачає стільців, щоб всадовити родину, в інших – достатньо лише двох місць; десь повсякчас живуть поруч, а десь чекають роками, щоб побачити й обійняти хоча б на мить.

Сенс кожної родини – бути фортецею один для одного, бути домом – отим затишним будиночком, який ми так любили зводити у дитинстві. Годилось усе, що потрапляло під руку: одяг, ганчірки, постільна білизна, подушки – зрештою, прості речі, з яких утворювалось особливе місце. Там ми були у безпеці, захищені від найпідступніших жахіть.

І ця потреба нікуди не зникає з роками. Вже дорослі, досвідчені, сміливі й рішучі, ми у найважчі моменти іноді знову хочемо стати маленькими, щоб батьки владнали усі проблеми, щоб сказали: «Все обов’язково буде добре!».

Сім’я – це маленька держава у державі. Сім’я – це найдорожче, що є в людини.

Тому в Міжнародний день сім’ї  бажаємо, щоб ваші сім’ї завжди були для вас тихою і затишною гаванню. Нехай підтримка рідних і близьких людей допомагає впоратися з будь-якими труднощами. Нехай всередині сім’ї панують мир і любов!

Фото без опису

 

Відділ праці та соціального захисту населення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь