Відновили свою роботу заклади дошкільної освіти Вилківської міської ради

Дата: 17.06.2020 13:49
Кількість переглядів: 764

З 01.06.2020р. відновили свою роботу у період послаблення карантинних обмежень заклади дошкільної освіти Вилківської міської ради. До роботи приступили 80 працівників  ЗДО, з них 26 вихователів. Відновлення пройшло у декілька етапів:

  1.  до 01 червня 2020р. пройшов підготовчий етап у закладах дошкільної освіти. Директори підготували свої приміщення  до роботи на період карантинних обмежень (розташували дитячі ліжка, столи на достатньому рівні один від одного; прибрали килими, м’які іграшки, тканинні рушники; підготували маски, паперові рушники, дезінфікуючі засоби для обробки поверхонь; організували генеральне прибирання приміщень, прилеглої території та ігрових майданчиків);
  2.  з 01 червня 2020р. пройшов тестовий етап в ЗДО. Відновила свою роботу одна група дітей старшого дошкільного віку (з кожного дитячого садка), кількістю до 15 осіб. За цей період педагогічний персонал садків відпрацював всі правила роботи на період карантинних обмежень: прийом дітей (температурний скринінг), організацію освітнього процесу закладу, роботу та дії персоналу;
  3. з 09 червня 2020р. розпочався основний етап роботи ЗДО з відновлення другої групи дітей середнього віку (з кожного дитячого садка), кількістю до 10 осіб. В цей період працівники закладів забезпечили окремі входи до кожної групи, встановили гнучкий графік прийому дітей (щоб діти з різних груп не контактували один з одним) та розпланували режим дня вихованців так, щоб вони мали змогу більше часу проводити на свіжому повітрі.

     Відділом освіти Вилківської міської ради для роботи закладів дошкільної освіти на період карантину було придбано: 5 безконтактних термометрів (для кожного садка по одному), 300 пар нестерильних гумових рукавичок, 5 дезінфікуючих засобів для обробки рук (об’ємом 1 л).                                   

Станом на 17.06.2020р. в ЗДО Вилківської громади відновлено 11 груп, в яких перебувають 122 дитини. Директори та працівники ЗДО, не зважаючи на скрутне становище не тільки нашої країни, а й усього світу, намагаються забезпечити вихованцям садків повноцінний та якісний оздоровчий період з дотриманням усіх необхідних протиепідемічних та санітарних норм, рекомендованих Міністерством охорони здоров’я України. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь