ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ – ГЛОБАЛЬНА ПРОБЛЕМА

Дата: 06.08.2020 14:29
Кількість переглядів: 909

Під таким гаслом наприкінці липня пройшла  інформаційна кампанія для відвідувачів Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості з нагоди Всесвітнього Дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначається 30 липня.

Ця проблема є досить актуальною, адже багато наших співвітчизників здійснюють трудову діяльність у нашій країні та за її межами у статусі нелегальних працівників. Щороку тисячі громадян України потерпають від торгівлі людьми. Цей вид злочину за кримінальними прибутками займає третє місце у світі після нелегальної торгівлі зброєю та наркотиками. Щорічний дохід злочинців від торгівлі людьми у всьому світі складає 10-12 мільярдів доларів.

Виконуючи всі умови адаптивного карантину, для безробітних були проведені 3 семінари «Ризики нелегальної трудової міграції». Метою цих  заходів була інформаційно-роз’яснювальна робота щодо запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми та захисту інтересів українців, які шукають роботу за кордоном.

Фахівці служби зайнятості Зінаїда Рождественська і Людмила Думанська акцентували увагу присутніх на тому, що нелегальна праця несе в собі найбільший ризик стати жертвою трудової експлуатації. І перед прийняттям такого рішення варто усвідомлювати, що втрачає людина, приймаючи рішення про трудову міграцію, а тим більше нелегальну? Офіційне працевлаштування є, в першу чергу, гарантією соціального захисту працівників.

Проведення заходів супроводжувалося виставкою плакатів, книжок, а їх учасники отримали тематичні буклети з корисною інформацією.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь