Проведення еко-толоки на річці Дунай

Дата: 17.09.2020 15:23
Кількість переглядів: 850

Шановні мешканці міста Вилкове!

19 вересня 2020 року з нагоди Міжнародного дня чистих берегів,  Департаментом екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації заплановано проведення еко-толоки на річці Дунай за участю заступника Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Михайла Хорєва.

Метою акції є привернення уваги громадськості до проблем засмічення водних об’єктів, поводження з побутовими відходами, популяризації дбайливого ставлення до навколишнього середовища та підвищення екологічної свідомості громадян.

Запрошуємо всіх небайдужих прийняти участь в акції!

Звертаємо Вашу увагу на необхідність дотримання карантинних вимог, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короно вірусом SARS-CoV-2».

Виконавчий комітет

Вилківської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь