Вітання з Днем вихователя і всіx дошкільних працівників!

Дата: 25.09.2020 12:26
Кількість переглядів: 691

27 вересня в Україні відзначають своє професійне свято вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів –люди, які присвятили своє життя роботі з дітьми.

Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини.  І саме вам, шановні працівники дошкільних установ, спільно з батьками та близькими наших дітей,  належить відповідальна місія – виховати справжніх здорових патріотів нашої України.

Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою, а обличчя освітлені милою посмішкою. Цими чудовими якостями ви ділитесь із своїми вихованцями. 

Дорогі працівники дошкільного виховання: педагоги-вихователі, помічники, методисти, музичні керівники! Вітаю вас зі святом, бажаю вам невичерпної енергії, краси і чарівності. Нехай життя ваше буде наповнене щастям, добробутом та натхненням,  в оселі вашій панують світло і злагода,  в серці - добро і мудрість, а в житті - достаток і удача.

Нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю.

З повагою, 

Вилківський міський голова

Микола ДЗЯДЗІН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь