Оголошення про пропозиції щодо придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа

Дата: 23.10.2020 11:49
Кількість переглядів: 688

 

Постановою Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 року № 877 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020р. №515) затверджено Порядок та умови надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Відповідно до цього Порядку виконавчий комітет Вилківської міської ради має можливість вирішити питання придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування  та осіб з їх числа, що перебувають на квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Враховуючи вищезазначене, Комісією з розгляду питань щодо забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування  та осіб з їх числа  у 2020 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання житла, приймаються пропозиції   від власників нерухомого майна для придбання квартир, садибних (одноквартирних) будинків.

  За більш детальною інформацією просимо звертатися до виконавчого комітету Вилківської міської ради за адресою: м. Вилкове, вул. Моряків-Десантників, 18( т.0964560134-Юлія Михайлівна).

 

Начальник відділу праці

та соціального захисту населення                                                          Юлія Галкіна

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь