Повідомлення від штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації

Дата: 08.11.2020 09:17
Кількість переглядів: 753

До уваги мешканців Вилківської ОТГ!

           Штаб з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня, пов’язаної з поширенням на території Вилківської міської ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2  повідомляє, що станом на початок листопада 2020 року  на території Вилківської ОТГ (місто Вилкове, село Приморське, село Десантне, село Новомиколаївка, село Мирне) було виявлено 25 осіб з позитивними ПЛР тестами, а саме: Вилкове – 20, Мирне – 4, Новомиколаївка – 1. Протягом минулого тижня виявлено ще 5 осіб з позитивними ПЛР тестами в місті Вилкове. З кожним днем збільшується кількість осіб з підозрою на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, яким буде зроблено ПЛР тести.  

У зв’язку з тим, що виявлено позитивний ПЛР тест у працівника КЗДО «Джерельце», та беручи до уваги відвідуваність закладу вихованцями (станом на 6 листопада: 67 із 127), в закладі оголошено карантин до 20 листопада 2020 року.

  Залишайтеся вдома, якщо ви захворіли, та обов'язково зверніться до свого сімейного лікаря.

Прикривайте рот під час кашлю чи чхання зігнутим ліктем, або краще одноразовою серветкою.

Часто мийте руки з милом чи обробляйте антисептичними спиртовмісними засобами, дотримуйтеся соціальної дистанції, уникайте близького контакту з тими, хто має гарячку або кашель.

Шановні мешканці! Зверніть увагу, що 06 листопада 2020 року Верховна Рада України прийняла Закон про штрафи за відсутність масок в громадських місцях. У законі прописано, що штрафувати будуть за перебування в громадських будівлях, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без одягнених засобів індивідуального захисту, в тому числі респіраторів або захисних масок, що закривають ніс і рот, в тому числі виготовлених самостійно. Розмір штрафу складе від десяти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170-255 гривень).

Документ передбачає, що для юридичних осіб штрафи становитимуть від 200 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (3400 грн - 5100 грн).

 

Бережіть себе та ваших близьких!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь