Виставка "Ялинка"

Дата: 10.12.2020 15:30
Кількість переглядів: 1312

Зимові новорічні та різдвяні свята починаються... Кожного року діти та дорослі з нетерпінням чекають цих веселих подій – подарунки, сюрпризи, довгоочікувані канікули. Всі ми звикли, що Новорічне свято приходить у наш дім разом із красунями-ялинками. Виконавши свою святкову місію, вони стають нікому не потрібними і опиняються на смітниках. Варто пам’ятати, що хвойний ліс це легені планети, велетенська скарбниця вологи, яка потрібна усьому живому. Ліс це не тільки рослини, але і «помешкання» тварин. Дбати про збереження лісів – наш святий обов'язок!

І саме із метою формування екологічної культури учнів, збереження навколишнього середовища, виховання естетичного та художнього смаку, розвитку творчих здібностей та пошуку альтернативи головному атрибуту новорічних свят серед ЗЗСО та ЗПО Вилківської міської ради 09 грудня 2020 року була проведена виставка природоохоронної акції «Ялинка» в рамках Всеукраїнських конкурсів «Новорічна композиція», «Новорічний сувенір».

У виставці взяли участь 5 закладів освіти. Роботи вражають майстерністю, різноманітністю та яскравістю. Виконані роботи у різних техніках і стилях, такі як: стилізована ялинка, новорічний букет, різдвяний вінок, новорічна картина, святковий подарунок, український сувенір.

Кращі роботи будуть відправлені до Одеського еколого-натуралістичного центру позашкільної освіти та виховання для участі в обласному етапі Всеукраїнської новорічно-різдвяної виставки ,,Новорічна композиція” та Всеукраїнській виставці-конкурсі ,,Український сувенір”.

 

Фото без опису

Переглянути відео



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь