КІЛІЙСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 04.01.2021 13:48
Кількість переглядів: 472

Протягом 2020 року в Кілійській районній філії Одеського обласного центру  зайнятості послуги з питань сприяння у працевлаштуванні отримали майже 2800 осіб. За направленням служби зайнятості була працевлаштовані 1230 осіб,  з них до набуття статусу безробітного -  одразу після звернення до фахівців служби зайнятості – 641 особа. 

Середня тривалість пошуку роботи особами, які мають статус безробітного, складає 133 дні.

Усі шукачі роботи охоплені активними програмами сприяння працевлаштуванню. Професійне навчання за направленням служби зайнятості, у тому числі підвищення кваліфікації, проходила 171 особа, у громадських та інших роботах тимчасового характеру взяли участь 343 безробітних, інформаційні та консультаційні послуги отримав кожен, хто звернувся до служби зайнятості.

Протягом 2020 року про потребу у кадрах заявив 201 роботодавець, що подали майже 1373 вакансії. Середній розмір оплати праці в розрахунку на вакансію складає 5004 грн, середня тривалість укомплектування вакансій – 10 календарних днів.

Сьогодні Кілійська районна філія Одеського обласного центру зайнятості пропонує шукачам роботи  30 вакансій на підприємствах Кілії та району.

Нагадуємо, що загальнонаціональний карантин у 2021 році триває, тому під час відвідування філії необхідно використовувати захисну маску і дотримуватися безпечної соціальної дистанції. Не будьте байдужими до свого здоров’я та здоров’я фахівців, які надають вам послуги.

 

Всіх, хто бажає отримати нову або змінити наявну професію  в Одеському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, в якому ліцензовано 32 професії, запрошуємо відвідати філію та ознайомитися з графіком та умовами навчання. Навчання безкоштовне!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь