КІЛІЙСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 04.01.2021 13:48
Кількість переглядів: 440

Протягом 2020 року в Кілійській районній філії Одеського обласного центру  зайнятості послуги з питань сприяння у працевлаштуванні отримали майже 2800 осіб. За направленням служби зайнятості була працевлаштовані 1230 осіб,  з них до набуття статусу безробітного -  одразу після звернення до фахівців служби зайнятості – 641 особа. 

Середня тривалість пошуку роботи особами, які мають статус безробітного, складає 133 дні.

Усі шукачі роботи охоплені активними програмами сприяння працевлаштуванню. Професійне навчання за направленням служби зайнятості, у тому числі підвищення кваліфікації, проходила 171 особа, у громадських та інших роботах тимчасового характеру взяли участь 343 безробітних, інформаційні та консультаційні послуги отримав кожен, хто звернувся до служби зайнятості.

Протягом 2020 року про потребу у кадрах заявив 201 роботодавець, що подали майже 1373 вакансії. Середній розмір оплати праці в розрахунку на вакансію складає 5004 грн, середня тривалість укомплектування вакансій – 10 календарних днів.

Сьогодні Кілійська районна філія Одеського обласного центру зайнятості пропонує шукачам роботи  30 вакансій на підприємствах Кілії та району.

Нагадуємо, що загальнонаціональний карантин у 2021 році триває, тому під час відвідування філії необхідно використовувати захисну маску і дотримуватися безпечної соціальної дистанції. Не будьте байдужими до свого здоров’я та здоров’я фахівців, які надають вам послуги.

 

Всіх, хто бажає отримати нову або змінити наявну професію  в Одеському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, в якому ліцензовано 32 професії, запрошуємо відвідати філію та ознайомитися з графіком та умовами навчання. Навчання безкоштовне!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь