ОНЛАЙН-ПОСЛУГИ – ДОПОМОГА У ВИБОРІ ПРОФЕСІЇ

Дата: 27.01.2021 14:49
Кількість переглядів: 487

Фото без опису

Сьогодні особливою увагою користуються онлайн-послуги: школярі періодично навчаються онлайн, багато працівників виконують роботу дистанційно, шукачі роботи отримують онлайн – послуги, навчаються на інформаційних ресурсах.

Як же в цих умовах розібратись з питанням вибору професії, з особистісними характеристиками, необхідними в тій чи іншій галузі?

Хочете дізнатись, які ресурси можна використати для визначення професійних схильностей?

Служба зайнятості рекомендує використання інформаційного ресурсу «Платформа профорієнтації – Діагностичний комплекс «Моя професія: консультаційна мережа». За посиланням https://myprofession.com.ua

можна самостійно пройти психодіагностичне тестування. З його допомогою можна визначити професійну мотивацію – глибинні професійні інтереси й цінності, психологічні властивості – психологічні схильності, схильність до певних видів професійної діяльності, здібності до видів діяльності.

Онлайн-методики щодо визначення професійно-важливих якостей також доступні на сайті державної служби зайнятості за посиланням: https://ode.dcz.gov.ua, у розділі «пройти тестування» або за посиланням http://profi.dcz.gov.ua/.

На Освітньому порталі державної служби зайнятості за посиланням: https://ode.dcz.gov.ua або https://skills.dcz.gov.ua/

доступні відеосемінари з питань зайнятості, підвищення мотивації, розвитку компетенцій та інші.

Також можливо отримати інформацію про вакансії, заходи, послуги  служби зайнятості, якщо зареєструєтесь в електронному кабінеті шукача роботи https://www.dcz.gov.ua/cabinet.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь