СПІВПРАЦЯ З СВК «РОСІЯ»

Дата: 20.01.2021 09:25
Кількість переглядів: 441

СПІВПРАЦЮЄМО З СВК «РОСІЯ»

 

Традиційно економіка Кілійського району має  аграрний характер, тому левова частка підприємств району -  сільськогосподарського спрямування. Одним з лідерів серед них є СВК «Росія», яке розташовано в с. Приморському. У керма господарства вже не одне десятиріччя стоїть Устина Пилипівна Чеботарьова.

Багаторічна співпраця об’єднує Клійську районну філію Одеського ОЦЗ і це підприємство, внаслідок чого  СВК оперативно вирішує кадрові питання, а працівники підприємства отримують соціальні послуги у службі зайнятості  під час, коли земля не потребує робочих рук.

Цифри говорять самі за себе.  Впродовж 2020 року до філії від СВК «Росія» надійшло 40 вакансій  і всі вони були укомплектовані за сприяння служби зайнятості.

85 безробітних прийняли  участь у роботах тимчасового характеру. Однак ці роботи саме в цьому підприємстві мають свою специфіку. Це господарство не тільки вирощує зернові та овочеві культури, а ще має власні приміщення для збереження вирощеного врожаю. Тому, коли з’являється оптовий покупець, наприклад, на лук, підсобні робітники перебирають його з метою продажу якісного товару. Те ж стосується і продажу зернових. При наявності покупця працівники сушать зерно в сушилах, вантажать його на машини та прибирають зерносховище. Однак посуха минулих років суттєво вплинула на обсяги робіт.

12 безробітних до працевлаштування в СВК «Росія» пройшли підвищення кваліфікації з питань безпечного ведення сільськогосподарських робіт  через курси цільового призначення на базі Одеського центру професійно-технічної освіти. Це електрозварники і трактористи, токар і механік.

Працівники філії  контакт з підприємством здійснюють через Надію Потапівну Андріянову, яка відповідає за кадрову роботу, - небайдужу людину і досвідченого фахівця , яка знає кожного працівника і душею боліє за справу.

Керівництво СВК «Росія» завжди відкрито до діалогу з фахівцями філії і зацікавлено у тому, щоб з максимальною ефективністю використовувати усі можливості, які безкоштовно надає державна служба  зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь