ОНЛАЙН-ПОСЛУГИ – ДОПОМОГА У ВИБОРІ ПРОФЕСІЇ

Дата: 25.01.2021 10:47
Кількість переглядів: 740

Фото без опису

Сьогодні особливою увагою користуються онлайн-послуги: школярі періодично навчаються онлайн, багато працівників виконують роботу дистанційно, шукачі роботи отримують онлайн – послуги, навчаються на інформаційних ресурсах.

Як же в цих умовах розібратись з питанням вибору професії, з особистісними характеристиками, необхідними в тій чи іншій галузі?

Хочете дізнатись, які ресурси можна використати для визначення професійних схильностей?

Служба зайнятості рекомендує використання інформаційного ресурсу «Платформа профорієнтації – Діагностичний комплекс «Моя професія: консультаційна мережа». За посиланням https://myprofession.com.ua

можна самостійно пройти психодіагностичне тестування. З його допомогою можна визначити професійну мотивацію – глибинні професійні інтереси й цінності, психологічні властивості – психологічні схильності, схильність до певних видів професійної діяльності, здібності до видів діяльності.

Онлайн-методики щодо визначення професійно-важливих якостей також доступні на сайті державної служби зайнятості за посиланням: https://ode.dcz.gov.ua, у розділі «пройти тестування» або за посиланням http://profi.dcz.gov.ua/.

На Освітньому порталі державної служби зайнятості за посиланням: https://ode.dcz.gov.ua або https://skills.dcz.gov.ua/

доступні відеосемінари з питань зайнятості, підвищення мотивації, розвитку компетенцій та інші.

Також можливо отримати інформацію про вакансії, заходи, послуги  служби зайнятості, якщо зареєструєтесь в електронному кабінеті шукача роботи https://www.dcz.gov.ua/cabinet.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь