ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ! Урядова програма «ДОСТУПНІ КРЕДИТИ 5-7-9%»

Дата: 16.02.2021 10:56
Кількість переглядів: 604

Фото без опису

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ!

 

Урядова програма «ДОСТУПНІ КРЕДИТИ 5-7-9%»

 

Протягом 2020-2021 років  в Україні реалізується державна програма «Доступні кредити 5-7-9%», яка стартувала 1 лютого 2020 року.

Надання однієї з трьох можливих ставок за кредитом у межах цієї програми залежить від розміру бізнесу позичальника та терміну його діяльності.

Цільовим призначенням кредиту є придбання та/або модернізація основних засобів, транспортних засобів, що використовуватимуться в комерційних цілях; здійснення будівництва/реконструкції/ремонту в приміщеннях, у яких клієнт веде господарську діяльність (крім офісних приміщень); придбання нежитлової нерухомості та/або земельних ділянок; поповнення оборотного капіталу, що є частиною проекту (до 25% вартості проекту); рефінансування кредитів на вищезазначені цілі.

Привабливими для бізнесу є відсоткові ставки за кредитом:

5% для бізнесу з річним доходом менше 50 млн. грн  за умови найму 2 нових  працівників протягом першого кварталу;

7% для бізнесу з річним  доходом менше 50 млн. грн.  За кожне нове робоче місце компенсаційна процентна ставка зменшується на 0,5% річних, але не нижче 5%;

9% для бізнесу з річним доходом більше 50 млн. грн.  За кожне нове робоче місце компенсаційна процентна ставка зменшується на 0,5% річних, але не нижче 5%.

Розмір кредиту складає до 50 млн. грн на 5 років. Участь власними коштами позичальника - не менше 15%.

З початку реалізації програми «Доступні кредити 5-7-9%» уповноважені банки вже видали 8 630 позик на загальну суму 20,2 млрд грн. Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.

Сьогодні Фонд розвитку підприємництва вже уклав угоди про співробітництво з 25-ма банками в рамках програми «5-7-9%».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь