Зустріч міського голови Матвія ІВАНОВА з заступницею голови Одеської ОДА з питань цифрової трансформації Анастасією БОНДАР

Дата: 18.03.2021 18:05
Кількість переглядів: 2263

Заступниця голови Одеської ОДА з питань цифрової трансформації Анастасія Бондар зустрілися з головою та співробітниками Вилківської громади.

Були обговоренні актуальні для громади питання щодо процесів децентралізації та становлення громади, шляхи трансформації та як саме цифровізація може допомогти на цьому шляху.

Регіональний координатор EGAPUkraine в Одеській області Іван Копиченко розповів про нові можливості інструментів електронної демократії e-DEM. Вилківська громада вже має досвід використання електронних звернень та електронних петицій, тому було прийнято рішення продовжувати розвиток цього напрямку.

Важливу роль у впровадженні інструментів електронної демократії відіграє інформаційна підтримка — доступне роз’яснення мешканцям, як саме вони можуть впливати на прийняття важливих рішень та життя своєї громади.

Анастасія Бондар розповіла про можливості Дії, про новий функціонал верифікації та шерінгу документів через застосунок, а також про перспективи розвитку онлайн послуг.

Голова громади Матвій‌ Іванов подякував за візит, а також сказав, що дізнався багато нового щодо сфери диджиталізації, тож тепер по іншому дивиться на цей напрямок. Під час зустрічі домовилися, що буде закріплений співробітник, відповідальний за цифрову трансформацію та стане амбасадором цифровізації в громаді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь