НАВЧАЄМО КОМП’ЮТЕРНИМ ТЕХНОЛОГІЯМ

Дата: 19.03.2021 22:20
Кількість переглядів: 505

Років 15 тому фраза «впевнений користувач ПК» була гідна того, щоб внести її до резюме, а сам навик вважався перевагою здобувача престижної вакансії.

Сьогодні ж володіння комп'ютером - це вимога за замовчуванням. Більш того, на базі сучасних комп'ютерних технологій сформувалися десятки нових професій.

Професії, пов'язані з комп'ютером, називають професіями майбутнього, а зарплати тих, хто ними опанував, вражають. Відмінний мотив, щоб освоїти один із напрямів цієї категорії.

В Одеському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у минулому році з'явився курс навчання за спеціальністю "Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення". Про те, чому вчать на цьому курсі та якою професією ви оволодієте після його закінчення, розповідає Альона Галаєва - майстер виробничого навчання Одеського ЦПТО ДСЗ.

До речі, якщо вас зацікавила ця професія, то звертайтеся до Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ, бо група розпочинає навчання 26 квітня 2021 року. У вас ще є час туди потрапити.

Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне.

https://www.youtube.com/watch?v=x9X6ffFABho


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь