Консультування клієнтів пробації продовжується

Дата: 01.04.2021 15:17
Кількість переглядів: 653

Консультування клієнтів пробації продовжується

 

18 листопада 2020 року на базі Вільшанського районного сектору філії державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області був проведений спільний прийом засуджених начальником Вільшанського бюро правової допомоги Анастасією Повар та працівниками Вільшанського районного сектору пробації.

 

Під час заходу Анастасія Василівна проінформувала засуджених про «Земельну реформу в Україні», також були надані консультації з наступних питань: порядок надання БВПД, реєстрація місця проживання, порядок отримання земельної ділянки та ін.

 

По закінченню спільного консультування засудженим було надано інформаційно-тематичні буклети системи бюро правової допомоги з контактними даними.

 

Метою заходу є розширення правової обізнаності засуджених осіб.

 

Даний захід проведено з дотримання усіх карантинних норм.

 

15 травня 2019 року співробітниками Вільшанського районного сектору філії Центру пробації в Кіровоградській області спільно з начальником Вільшанського бюро правової допомоги Анастасією Повар провели просвітницький захід з клієнтами пробації в ході якого підоблікові отримали консультаціїї з сімейних, цивільних та інших правових питань.

 

Інколи люди не можуть знайти вихід із складної життєвої ситуації через відсутність знань, підтримки та кваліфікованої допомоги.

 

Метою даного заходу є роз’яснення присутнім з яких правових питань звертатися до вторинної правової допомоги, ознайомлення з більш детальною інформацією про систему безоплатної правової допомоги та всеукраїнським просвітницьким проектом «Я маю право!»

 

Підобліковим клієнтам пробації були вручені інформаційні буклети для того, щоб вони знали, діяли та мали змогу захищати свої права.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь