Профілактичні рейди «Сім’я» на території Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області

Дата: 05.04.2021 16:06
Кількість переглядів: 996

На території Вилківської територіальної громади щомісячно проводяться профілактичні рейди «Сім’я», «Діти вулиці».

24 березня 2021 року служба у справах дітей Вилківської міської ради спільно з працівниками виконавчого комітету, КЗ «ЦНСП», представниками загальноосвітніх закладів територіальної громади провели обстеження умов проживання 17-ти сімей, в яких виховуються 40 дітей, з них- 8 дітей перебувають під опікою/піклуванням, інші проживають в родинах, в яких  батьки не виконують батьківські обов'язки.

Під час візиту з батьками  дітей проведено бесіди щодо відповідального батьківства, не вживання спиртних напоїв, створення належних умов проживання та забезпечення дітей всіма необхідними засобами для повноцінного розвитку, щодо дотримання правил безпечної поведінки дітьми  в побуті, а також наголошено щодо цільового використання державних коштів, що виплачуються безпосередньо на утримання дітей.

Під час інспектування до кожної сім’ї було доведено, що з 2018 року набрали законної сили нові зміни про відповідальність за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей відповідно до статті 184 КУпАП, ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Якщо, ті самі дії вчинені повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення, то вони тягнуть за собою накладення штрафу від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Звертаємось до батьків, законних представників, від кожного із нас залежить добробут, щастя, фізичний та моральний стан дітей! Адже чужих дітей не буває!

 

Начальник служби у справах дітей                                         Юлія ГАЛКІНА         


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь