Оголошення

Дата: 15.04.2021 15:24
Кількість переглядів: 543

Оголошення про пропозиції щодо придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа

 

          Постановою Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 року № 877 

(в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020р. №515) затверджено Порядок та умови надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Відповідно до цього Порядку виконавчий комітет Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області має можливість вирішити питання придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування  та осіб з їх числа, що перебувають на квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Враховуючи вищезазначене, Комісією з розгляду питань щодо забезпечення житлом дітей-сиріт,  дітей, позбавлених батьківського піклування  та осіб з їх числа  у 2021 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання житла, приймаються пропозиції   від власників нерухомого майна для придбання квартир, садибних (одноквартирних) будинків.

  За більш детальною інформацією просимо звертатися до Служби у справах дітей Вилківської міської ради за адресою: м. Вилкове, вул. Моряків-Десантників, 18( т.0964560134-Юлія Михайлівна).

 

 

 

 

 

 

Начальник Служби у справах дітей                                                      Юлія Галкіна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь