Суботник у Вилківській міській раді, приурочений до Українського Дня навколишнього середовища (День довкілля).

Дата: 17.04.2021 17:06
Кількість переглядів: 1739

 

17 квітня 2021 року у Вилківській громаді пройшов суботник, приурочений до Українського Дня навколишнього середовища (День довкілля).

На толоку вийшли працівники виконавчого комітету, депутати Вилківської міської ради, керівники та працівники підприємств, волонтери та громадськість.

Під час проведення заходів було виконано роботи по прибиранню місць загального користування прилеглих до прибудинкових територій, упорядкуванню клумб, фарбуванню елементів на дитячих майданчиках та декоративних огорож.

В місті Вилкове провели прибирання території навколо міського сміттєзвалища, очищення узбіччя дороги та лісосмуги від сміття.

Працівниками виконавчого комітету проведена очистку прибережної частини річки Дунай. Мешканці міста організували очистку єриків від гілок дерев та сміття.

Працівниками відділу освіти, шкіл та дошкільних закладів приведена в належний стан територія шкіл, дитсадків, працівники культури почистили берега водоймищ.

В Приморському старостинському окрузі колективи закладів освіти організували прибирання територій учбових та дошкільних організацій. Небайдужі жителі на чолі з керівництвом округу , депутатами прибрали узбіччя дороги за селом в сторону села Десантне, розчистили прибережну зону біля моря, прибрали стихійні сміттєзвалища навколо кладовища.

В Десантненському старостинському окрузі провелись заходи по прибиранню місць загального користування, жителі села прийняли участь у прибиранні прилеглих до прибудинкових територій. Колективи шкіл, детсадків, працівники культури привели в належний стан території закладів. Працівники Новомиколаївської школи прибирали узбіччя Одеської траси.

В Мирнівському старостинському окрузі жителі, працівники виконавчого комітету взяли участь у висадці дерев та кущів. Пофарбували автостанцію, зібрали сміття на узбіччі з села Мирне в напрямку до села Стара Миколаївка , чоловіки дрібним камінням засипали ями на проїзжій частині в селі.

Від імені міського голови Матвія ІВАНОВА висловлюємо щиру подяку всім і кожному, хто долучився роботою, технікою до організації благоустрою в нашій громаді, за взаєморозуміння, підтримку та активну участь в проведенні заходів з прибирання населених пунктів. Шана всім, хто знайшов для цього час, доклав власних зусиль для поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою  нашої території.

Звертаємось до жителів, водіїв та гостей нашої громади з проханням дотримуватись чистоти і охайності на автомобільній дорозі та на території населених пунктів, викидати сміття тільки у спеціально відведених для цього місцях і не засмічувати природу!

Впевнені, що добру традицію наводити  лад всією громадою, буде продовжено і надалі. Хочеться вірити, що всі разом ми будемо підтримувати цей порядок, адже чистота починається з кожного, і наша громада буде такою чистою та охайною завжди!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь