Кілійський районний відділ пробації розширює «банк ресурсів» надавачів послуг клієнтам пробації Вилківської громади.

Дата: 21.04.2021 12:35
Кількість переглядів: 566

Кілійський районний відділ пробації розширює «банк ресурсів» надавачів послуг клієнтам пробації Вилківської громади.

 

В зв’язку з децентралізаційними процесами в нашій країні, Кілійський районний відділ пробації зіштовхнувся з проблемою, коли районний центр соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Кілійської районної державної адміністрації вже не існує, а відповідні центри громад ще не в повному обсязі перейняли функції та обов’язки центрів державних адміністрацій, а саме: відпрацювання та надання соціально-психологічних послуг клієнтам пробації. Окрім цього, клієнтами таких центрів, створених вже при місцевих органах самоврядування, можуть бути тільки громадяни, які мешкають на території об’єднаної територіальної громади, при який створено такий центр. Тобто мешканці Вилківської чи Суворівської громад, які опинились в складних життєвих обставинах, не  можуть отримати допомогу від Кілійського центра надання соціальних послуг, який вже створено та який плідно співпрацює з відділом пробації, і навпаки.

Саме для налагодження плідної співпраці у сфері надання соціальних послуг клієнтам пробації та розширення «банку ресурсів» надавачів послуг, начальником Кілійського районного відділу пробації Людмилою Дрібноход було ініційовано та проведено в режимі онлайн засідання «круглого столу» з керівником комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Вилківської міської ради Наталею Ізотовою щодо визначення основних аспектів діяльності, вироблення алгоритму спільних дій та координації з метою задоволення криміногенних потреб осіб, які перебувають у конфлікті із законом. Сторонами було розроблено план спільних дій щодо координації діяльності з надання соціальних послуг суб’єктам пробації, і вже невдовзі укладено Меморандум про співробітництво.

      Впевненні, що плідна співпраця уповноваженого органу з питань пробації зі  всіма організаціями-надавачами соціальних послуг, залучення якомога більшого ресурсу органів місцевого самоврядування призведе до досягнення головної мети – безпеки суспільства.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь