КІЛІЙСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 06.05.2021 14:45
Кількість переглядів: 549

Фото без опису

Протягом січня-квітня  2021 року послуги з питань сприяння у працевлаштуванні в Кілійській районній філії Одеського обласного центру  отримували  1624  особи. За направленням служби зайнятості були працевлаштовані 602 осіб, з них  311(кожний другий)  -  до набуття статусу безробітного , тобто  одразу після  звернення.

Середня тривалість пошуку роботи особами, які мають статус безробітного, складає 105 календарних днів.

Усі шукачі роботи охоплені активними програмами сприяння працевлаштуванню. Професійне навчання за направленням служби зайнятості, у тому числі шляхом підвищення кваліфікації, проходили 123 особи, у роботах тимчасового характеру взяли участь 134 безробітних. Більше ніж 1500  осіб отримали індивідуальні або групові інформаційні та консультаційні послуги.

У січні-квітні 2021 року  про потребу у кадрах заявили 113 роботодавців, які подали 704 вакансії. Середній розмір оплати праці в розрахунку на вакансію складає 6155 грн, середня тривалість укомплектування вакансій – 7 календарних днів.

На теперішній час Кілійська районна філія Одеського обласного центру зайнятості  пропонує шукачам роботи  більше 110  вакансій на підприємствах Кілії та району.

Нагадуємо, що з метою подальшого працевлаштування  можна безкоштовно отримати робітничу професію в Одеському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. З графіком навчання можна ознайомитися безпосередньо  у філії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь