"1939-1945. Пам'ятаємо. Перемагаємо"

Дата: 11.05.2021 16:05
Кількість переглядів: 512

Україна разом з усім світом 8 та 9 травня відзначила День пам'яті та примирення і 76-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У ці дні важливо згадати непересічну роль українців у перемозі в Другій світовій війні, висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам’ять про загиблих воїнів та жертв війни.

З метою гідного вшанування подвигу Українського народу в Другій світовій війні, його вагомого внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції; засвідчення поваги до всіх борців проти нацизму; увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни напередодні 9 травня Кілійським районним відділом пробації зі своїми підобліковими було проведено низку заходів патріотичного спрямування. «Ми добре знаємо ціну війни, тому плекаємо мир. Ми шануємо подвиг ветеранів, котрі боролися з нацизмом і перемогли його. Та на увагу і пам’ять заслуговують усі, кого торкнулась війна – військовополонені, остарбайтери, підпільники, діти війни, цивільні, які постраждали від окупації і бойових дій, що прокотилися через їхні міста і села. Усе більше віддаляються від нас грізні роки Другої світової війни, однієї з найжорстокіших у світі. Ми у вічному боргу перед тими хто віддав своє життя в боротьбі за Перемогу, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, яку вони виявили в боях за рідну землю…» - наголосила очильниця Кілійського районного відділу пробації, підполковник внутрішньої служби Людмила Дрібноход.

Напередодні цих пам’ятних дат працівники Кілійського відділу пробації разом з підобліковими хвилиною мовчання та покладанням квітів до Меморіального комплексу «Алея Слави» вшанували пам’ять тих, хто віддав життя і здоров’я для врятування людей і рідної землі. 9 Травня 2021 року колектив відділу разом з представниками місцевої влади, колективами організацій, установ міста Кілії та громадськістю прийняв участь в урочистих меморіальних заходах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь