Велосипеди для працівників КЗ «Центр надання соціальних послуг» Вилківської територіальної громади

Дата: 14.05.2021 10:28
Кількість переглядів: 1210

          Велосипеди для працівників КЗ «Центр надання соціальних послуг»

Вилківської територіальної громади

 

Працівники КЗ «Центр надання соціальних послуг» Вилківської територіальної громади 11 травня 2021 року отримали 15 велосипедів у рамках проекту Світового банку «Надання соціальних послуг в громаді», що фінансується за рахунок грантових коштів, наданих Україні Урядом Японії через Японський фонд соціального розвитку та через Український фонд соціальних інвестицій, який є виконавцем Проекту відповідно до Угоди про грант.

 

Для обслуговування одиноких та одиноко проживаючих громадян, які не здатні до самообслуговування та потребують сторонньої допомоги, у Центрі  працюють 10 соціальних робітників. Охоплюючи всі населені пункти громади, вони на постійній основі надають послуги понад 70 особам.

Велосипеди, також, отримали фахівці із соціальної роботи Центру, які надають соціальні послуги вразливим категоріям мешканців та допомагають їм подолати складні життєві обставини.

Сподіваємось, що дані засоби пересування значно полегшать умови праці працівників Центру та допоможуть оперативно  та якісно надавати соціальні послуги.

Новенькі велосипеди працівникам  Центру вручали  консультант з розвитку потенціалу громад в Одеській області Ірина Вікторівна Маркевич та  консультант проекту "Надання соціальних послуг в громаді" по Одеській області Дзінька Ігор Ярославович.

Вилківський міський голова Матвій Іванов висловив подяку  виконавчому директору УФСІ Лактіонову Андрію Олександровичу та  консультантам Проекту за плідну співпрацю та активне сприяння направлене на розвиток соціальної сфери,  посилення спроможності в забезпеченні мешканців   Вилківської територіальної громади  якісними соціальними послугами.

 

 

Начальник Служби у справах дітей

Вилківської міської ради                                                               Юлія ГАЛКІНА

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь