ЯРМАРКИ ВАКАНСІЙ – ПОШТОВХ ДЛЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Дата: 15.05.2021 12:54
Кількість переглядів: 386

Сьогодні одночасно в Кілії та Вилковому в рамках обласного марафону було проведено ярмарки вакансій. До того ж, одне підприємство – ДП «Агрофірма Рута» - надало інформацію про вільні робочі місця на обидва заходи, враховуючи наближеність місця проведення робіт до місця проживання безробітних і шукачів роботи обох населених пунктів, а саме: в селах Шевченковому та Десантному. Тому і переважна кількість запрошених до участі у ярмарку вакансій безробітних була з числа сільських мешканців.

Звичайно, мова йшла не тільки про умови роботи та оплати праці, а й про специфіку сільськогосподарського виробництва.

Як результат заходу – видано 9 направлень на працевлаштування у Кілії і 3 – у Вилковому. Трактористи-машиністи сільськогосподарського виробництва, кухар, водій автотранспортних заходів і підсобний робітник – саме такими кадрами буде укомплектована «Агрофірма Рута».

Напередодні відбулися ярмарки вакансій ТОВ «Титан» та фермерських господарств. Ці заходи проводилися з використанням Інтернет-технологій, у тому числі на платформі Zoom.

Марафон ярмарків вакансій добігає фінішу, але кропітка робота фахівців Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ щодо пошуку та укомплектування вакансій триватиме щодня.

  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь