Пробації в дії До Дня захисту дітей

Дата: 01.06.2021 12:50
Кількість переглядів: 536

      День захисту дітей в Україні, який щорічно відзначається 1 червня, встановлено відповідно до Указу Президента України від 30 травня 1998 року.

       Діти - це головна радість і надія для батьків. Вони справжнє майбутнє не тільки для держави, а й для всього світу. Найголовніша потреба кожної дитини – мати люблячу, спроможну і турботливу сім’ю. А якщо хтось з батьків скоїв злочин чи правопорушення? Як живеться дитині в такій родині?  Для цього пріоритетними у діяльності органів виконавчої влади, у тому числі і органів пробації; місцевого самоврядування є заходи, спрямовані на збереження та зміцнення фізичного і психічного здоров’я дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

       У Кілійському відділі пробації вже стало доброю традицією 1 червня  зустрічатись з підобліковими пробації, які мають неповнолітніх дітей. Ось і сьогодні, в День захисту дітей працівники відділу зустрічали малечу.

       Під час невимушеної бесіди за чашкою чаю старший лейтенант внутрішньої служби Ольга Журжа та фахівець відділу Людмила Якименко ознайомили дітей з правилами дорожнього руху та продемонстрували пізнавальний відеоролик. На честь свята – Дня захисту дітей від колективу відділу пробації діти отримали подарунки.

      Колектив Кілійського районного відділу з питань пробації бажає маленьким громадянам щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!

       Щастя всім, чистого і мирного неба, світлих і неповторних вражень, здоров’я та вдачі на життєвих дорогах!

Фото без опису

 

                                                                 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь