Наглядова пробація в дії

Дата: 15.06.2021 14:49
Кількість переглядів: 432

Дев’ятого червня 2021 року персоналом Кілійського районного відділу філії Центру пробації в Одеській області спільно з провідним фахівцем з профорієнтації сектору профорієнтації відділу надання соціальних послуг Кілійської філії Одеського обласного центру зайнятості Оленою Скляренко  провели інформаційний захід з підобліковими клієнтами пробації. Захід мав на меті інформування клієнтів пробації про права та обов’язки у сфері реалізації права на працю, можливості та послуги державної служби зайнятості, ознайомлення з актуальними вакансіями та перспективами працевлаштування.

     Іноді відсутність постійного місця роботи та офіційних джерел доходів, які необхідні для задоволення життєвих потреб людини є причиною протиправної поведінки. Тому надання інформаційних послуг є необхідним у профілактиці вчинення правопорушень.

        Пані Олена ознайомила присутніх із переліком послуг, що надаються службою зайнятості, розповіла про те, що в центрах зайнятості сформована єдина база вакансій по всій Україні, яка знаходиться у вільному для користування доступі. Також підобліковим відділу пробації було запропоновано проходження професійного навчання та отримання спеціальності «Механізатор».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь