СПІВПРАЦЮЄМО З ПП «ОЛІМП»

Дата: 23.06.2021 00:46
Кількість переглядів: 464

Вилкове – унікальне місто, що розташувалося у дельті Дунаю. Головним промислом мешканців Вилкового завжди була і залишається  риболовля, бо в водах Дунаю налічується більше 70 видів риби, серед яких велике промислове значення мають білуга, осетер, севрюга, стерлядь, сом, лин, короп, щука, що заходять з моря.  А головна промислова риба – дунайський оселедець – червонокнижний вид, навесні виловлюється у промислових кількостях.

Для служби зайнятості сезон добичі риби – це можливість, по-перше, задовольнити кадрові потреби риболовецьких підприємств, по-друге, забезпечити роботою осіб, які звернулися до Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ з питань сприяння працевлаштуванню.

Серед підприємств, що займаються ловлею риби, є й ПП «Олімп»,  яким керує Владислав Вязовський. А бухгалтерію та кадрові питання веде Ганна Захватаєва.

Тяжка у рибалок праця, на воду вони виходять і вдень, і вночі. Тому і співпрацюють фахівці філії з кадровими службами риболовецьких  підприємств, щоб своєчасно отримати від них інформацію про наявні вакансії, щоб офіційно працевлаштувати рибалок і тим самим забезпечити їм соціальний захист та певні гарантії.

Доречи, 18 червня поточного року Кілійською філією було підписано угоду про співпрацю з ПП «Олімп», у тому числі щодо вирішення кадрових потреб. А всього протягом 2021 року за направленням служби зайнятості на підприємство були працевлаштовані 40 рибалок прибережного лову.

І ця співпраця щороку  набирає обертів.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь