КІЛІЙСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 08.07.2021 14:54
Кількість переглядів: 449

Фото без опису

Протягом січня-червня  2021 року послуги з питань сприяння у працевлаштуванні в Кілійській районній філії Одеського обласного центру  зайнятості отримували  майже 1900  осіб. За направленням служби зайнятості були працевлаштовані 1870 осіб, з них  половина  -  це особи у статусі безробітного.

Середня тривалість пошуку роботи особами, які мають статус безробітного, складає 122 календарні дні.

Усі шукачі роботи охоплені активними програмами сприяння працевлаштуванню. Професійне навчання за направленням служби зайнятості, у тому числі шляхом підвищення кваліфікації, проходили 155 осіб, у роботах тимчасового характеру взяли участь 134 безробітних. Майже 1800  осіб отримали індивідуальні або групові інформаційні та консультаційні послуги.

У січні-червні 2021 року  про потребу у кадрах заявили 144 роботодавця, які подали 966  вакансій. Середній розмір оплати праці в розрахунку на вакансію складає 6159 грн, середня тривалість укомплектування вакансій – 8 календарних днів.

На теперішній час Кілійська районна філія Одеського обласного центру зайнятості  пропонує шукачам роботи  майже 90  вакансій на підприємствах Кілії та району.

Нагадуємо, що з метою подальшого працевлаштування  можна безкоштовно отримати робітничу професію в Одеському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. У липні за направленням філії можна отримати наступні професії:

слюсар-сантехнік, 2-3 розряд,

перукар (перукар-модельєр),

лицювальник-плиточник, 2-3 розряд,

штукатур, 2-3 розряд,

покоївка, 1 розряд,

контролер-касир, 2 розряд,

слюсар-ремонтник, 2 розряд,

кухар, 3розряд,

продавець непродовольчих товарів,  3 розряд.

 

Більш детально з графіком навчання можна ознайомитися безпосередньо  у фахівців філії у містах Кілії та Вилкове.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь