зустріч громадської організації «Арт Емес»

Дата: 21.07.2021 10:03
Кількість переглядів: 1034

20 липня в конференц-залі виконкому Вилківської міської ради відбулася зустріч громадської організації «Арт Емес» з представниками виконкому, працівниками Будинків культури, бібліотек, мешканцями нашої громади. Ольга Русева та її творча команда презентували проект «Культурна демократія», суть якого полягає в дослідженні потенціалу різних громад Одещини для розвитку прибуткових креативних індустрій в галузі культури.

В 2020 році ці дослідження стосувались, наприклад, громад Болградського району. В цьому, 2021 році, пять нових громад, в т.ч. Вилківська, увійшли до списку обраних для  реалізації даного проекту. Було зазначено, що Вилківська ОТГ, завдяки своєму розташуванню та особливостям етнічного складу населення, має дуже потужні можливості в розвитку таких напрямків, як нематеріальна та матеріальна культурна спадщина, мистецтво, туризм. Як зясувалося в ході зустрічі,  обидві сторони зацікавлені в ефективній співпраці для збереження культурної спадщини та розвитку культури нашого краю. В планах створення творчої команди для розробки детальної програми дій. Пропонуємо всі бажаючим долучитися до співробітництва.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь