Отримання державної субвенції

Дата: 28.07.2021 09:26
Кількість переглядів: 548

Фото без опису

Вилківська територіальна громада взяла участь та отримала державну субвенцію на створення спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства

 

Згідно розпорядження Кабінету Міністрів України від 30.06.2021. № 696-р   «Про затвердження розподілу обсягу  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства за ознакою статі у 2021 році», Вилківська територіальна громада   отримала державну субвенцію на створення спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі при КЗ «Центр надання соціальних послуг», Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області.

 

Відповідно до Постанови КМУ  від 21.04.2021. № 398 про Порядок та умови надання у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам та створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства, міським головою Матвієм Івановим   була проведена дієва співпраця з  соціальними, бухгалтерською та юридичною службами  Вилківської територіальної громади щодо взяття участі у  державному проєкті на отримання субвенції.

В рамках проєкту - облаштування приміщень КЗ «Центр надання соціальних послуг», створення системи надання допомоги постраждалим від домашнього насильства та порядку взаємодії структур, які працюють у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.

 

 

Начальник Служби у справах дітей

Вилківської міської ради                                                               Юлія ГАЛКІНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь