ВІДВІДУВАННЯ РОБОТОДАВЦІВ – ПОТРЕБА ЧАСУ

Дата: 13.08.2021 11:48
Кількість переглядів: 451

Побудова довірливих стосунків з роботодавцем, обізнаність про його кадрові потреби та специфіку економічної діяльності, підбір комплексу конкретних послуг відповідно до його запиту  - таку мету ставлять перед собою фахівці Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ при відвідуванні підприємств.

Активно використовує цю форму співпраці з роботодавцями заступник відділу сприяння зайнятості Віта Оспанова, яка днями  відвідала ТОВ «Прогресбуд».  Цього разу приводом для зустрічі з керівником підприємства Андрієм Бєловоленко стала інформація щодо можливості в рамках  реалізації проекту «GIZ.Енергоефективність» запропонувати навчання працівників основам технології монтажу віконних та дверних конструкцій і монтажу пласких конструкцій, яке започатковується в Одеському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ. Саме цьому роботодавцю було запропоновано цю послугу, бо ТОВ «Прогресбуд» здійснює будівництво житлових і нежитлових будівель.

Співпраця працівників філії з роботодавцями, що триватиме щодня,  спрямована на розширення ефективних комунікацій, застосування сучасних форм роботи, які сприятимуть вирішенню кадрових проблем.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь