ДОПОМАГАЄМО У ВИБОРІ КАР’ЄРНОГО ШЛЯХУ

Дата: 20.08.2021 11:05
Кількість переглядів: 479

«Займися улюбленою справою, і ти не будеш працювати жодного дня у своєму житті», – сказав Конфуцій. Ця теза стала «червоною ниткою» профорієнтаційного заходу, який провела фахівець відділу сприяння зайнятості Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ Любов Фьодорова. А захід був незвичний - економічна екскурсія, під час якої відбулася зустріч безробітних з Аліною Тихоновою, мешканкою м. Вилкового, безпосередньо на її робочому місці.

Сьогодні Аліна - успішний підприємець, яка займається, зокрема, пошиттям штор. Вона розповіла, що має за плечима і період безробіття,  і досвід роботи бухгалтером, але завжди мріяла займатися швацькою справою, як її мати та дідусь, захоплювалася дизайнерськими питаннями. Одного дня вирішила покинути стабільну бухгалтерську роботу і на власний ризик реалізувати свою мрію, зробивши її справою життя та джерелом прибутку. У Аліни все вийшло, тому вона щиро порадила жінкам, які сьогодні знаходяться у статусі безробітних, не боятися взяти на себе відповідальність за свій вибір і ризикнути заробляти, використовуючи свої інтереси та захоплення.

Якби всім вдавалося розуміти, що для них є «улюбленою справою», то не було б у світі незадоволених кар'єрою людей і мук з приводу: робота не до душі.

То як же визначитися з вибором кар'єрного шляху, щоби справа і подобалася, і виходила, і приносила бажаний дохід? Саме для відповіді на ці питання і було проведено для безробітних цей захід, під час якого, між іншим, його учасники вчергове дізналися про можливість отримати професії кравця і швачки в  ДНЗ "Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ".

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь