Відзначення 30- ї річниці Дня Незалежності України у Вилківській громаді

Дата: 25.08.2021 06:05
Кількість переглядів: 1330


У Вилківській громаді  24 серпня біля Будинку культури о 17:00 годині розпочалися урочистості з нагоди відзначення Дня Незалежності України. Серед присутніх були представники місцевого самоврядування голова Вилківської міської ради Матвій ІВАНОВ, секретар ради Лариса АРАНСОН, керуючий справами виконавчого комітету Руслана ПОЛЯНЦЕВА, перший заступник міського голови Денис КАЦІЯ.
Запрошені начальник відділу освіти, молоді та спорту Вилківської міської ради Алла ЄВТЮХОВА, начальник служби у справах дітей Вилківської міської ради Юлія ГАЛКІНА.
Розпочалося святкування головного державного свята, яке встановлене на честь виняткової історичної події – ухвалення у 1991 році Верховною Радою Української РСР абсолютною більшістю голосів Акту проголошення незалежності України - з урочистого відкриття художньої виставки  "Вилківська скарбничка". Честь перерізати червону стрічку надали Вилківському міському голові Матвію ІВАНОВУ.
Автори робіт, що склали її експозицію - юні таланти будинку творчості, місцеві митці громади, які не завжди мають нагоду виставлятися у великих залах. 
Після ознайомлення з художньою творчістю та поспілкувавшись з талантами, розпочався святковий концерт з привітання міського голови Матвія ІВАНОВА та нагородження почесними грамотами представників громади, які вносять значний вклад в розвиток громади.
Продовжилось святкування виступами дитячих танцювальних колективів та творчих пісенних колективів Будинку культури!
Мирнівський, Приморський, Десантненський старостинські округи  провели урочисті заходи до відзначення Дня Незалежності.
В Приморському Будинку культури відбувся урочистий святковий  концерт " Вінок з пісень моєї рідної країни" .Вели концерт та забезпечили святкову атмосферу і чудовий настрій директор БК Павлов Ф.А. та художній керівник Свиридова О.Т. На концерті виступили багато сольних співаків.
Учасниками святкової програми також були учні Приморського ЗЗСО I-III ст.
В Мирнівському старостинському окрузі розпочались заходи з привітання мешканців села старости Тетяни ДОМАШОВОЇ.
Відбувся концерт під назвою "Україна- це ми!". Багато мешканців села було присутньо на святковому концерті, які були дуже задоволені святом!
В Десантненському старостинському окрузі д
о свята 30-річниці Незалежності України в  Будинку культури було проведено святковий концерт «З Україною в серці». 

Захід пройшов на досить високому рівні. Участь в ньому прийняли солісти Десантненського і Нерушайського Будинків культури, а також учні Десантненського ЗЗСО І-ІІІ ст. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь