На території нашої громади продовжується реалізація Проєкту Світового банку "Надання соціальних послуг в громаді", що фінансується за рахунок грантових коштів, наданих Україні Урядом Японії через Японський фонд соціального розвитку та через Українськ

Дата: 30.08.2021 09:41
Кількість переглядів: 438

Традиційно напередодні нового навчального року, 27 серпня 2021 року,  в приміщенні будинку культури м. Вилкове відбулась Серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Вилківської міської ради.

Під час виступів були відмічені досягнення та зміни в галузі освіти за останні роки, розглядались питання викликів сьогодення та перспективи розвитку закладів освіти Вилківської територіальної громади.

Голова Вилківської міської ради Матвій Іванов поздоровив педагогічних працівників з початком нового 2021-2022 навчального року і розповів про подальше фінансування закладів освіти з місцевого бюджету.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Вилківської міської ради Алла Євтюхова окреслила ключові завдання на навчальний рік та побажала сил і натхнення всім педагогічним працівникам в їх нелегкій праці.

Взяла участь у заході і фахівець Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ Любов Фьодорова, яка  розповіла про зміст профорієнтаційних послуг, які  служба зайнятості може запропонувати як працівникам закладів освіти,  так і учням та їх батькам, навела приклади, коли спільними зусиллями педагогів і фахівців філії були проведені якісні, цікаві і корисні для школярів профорієнтаційні заходи. І звичайно ж, запросила вчителів до тісної співпраці зі службою зайнятості з питань професійного самовизначення учнівської молоді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь