Відзначення ювелейної дати 275 - річчя з дня заснування міста Вилкове

Дата: 30.08.2021 10:50
Кількість переглядів: 1349

28 серпня наше місто Вилкове відзначило свою ювілейну дату з дня заснування - 275 –річчя!

Святкування розпочалось з привітання Вилківського міського голови Іванова Матвія Костянтиновича, який розповів про сьогодення міста та перспективи розвитку міста на найближчий час.

На свято для привітання прибув губернатор Одеської області Сергій Гриневецький та пообіцяв жителям нашої громади відремонтувати дорогу на Мирне. Це стало справжнім подарунком для громади , тому що дороги дуже актуальна та болюча проблема в наш час.

З привітальним словом до жителів звернулись запрошені гості громади, а саме заступник голови Одеської облради Олександр Урбанський, заступник голови Ізмаїльской РДА Михайло Шарафаненко, депутати Одеської облради Олена Плачкова, Алла Стоянова та Алла Гинак, голова Саф’янівської сільської ради Наталя Тодорова, а також голова міста побратима Чадир-Лунга республіки Молдова Анатолій Топал .

Розважальну програму розпочали наймолодші колективи – вихованці дитячих садків « Джерельце» та «Золота рибка», не залишивши ні кого байдужим.

Колективи Вилківського будинку культури «Славиця», «Молодиця» та творчі дитячі колективи «Імпульс», «Ритмікс» порадували жителів та гостей своїми вокальними та хореографічними виступами!

До святкування приєднались та підтримали святковий дух артисти та колективи з Десантненського, Мирнівського, Приморського старостинських округів. Дуже цікаву гумористичну пантоміму показали гості Мирнівського дому культури.

Приємно було побачити хореографічний колектив з Татарбунар та вокальний колектив з Вінницької області.

Розмаїття і яскравих фарб концерту додав виступ гурту «Джим бенд».

Проводжали всіх артистів гучними оплесками і криками «Браво!».

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь