ВІТАЄМО ВИЛКІВСЬКУ ДЮСШ З 30-РІЧЧЯМ!

Дата: 02.09.2021 12:38
Кількість переглядів: 428

       Сьогодні, 1 вересня 2021 року Вилківська дитячо-юнацька спортивна школа відзначає своє тридцятиріччя з дня заснування!

      Для навчального закладу – це молодий вік, проте, далеко не кожна школа нашої країни за такий невеликий проміжок часу змогла досягнути таких результатів!

       За 30-ть років своєї історії Вилківська дитячо-юнацька спортивна школа подарувала Україні безліч видатних спортсменів!

    Педагогічний колектив – тренери-викладачі школи підготували одного заслуженого майстра спорту України; трьох  майстрів спорту міжнародного класу; п’ятнадцять майстрів спорту України; сімдесят кандидатів у майстри спорту України; більше двох тисяч спортсменів масових розрядів!

    За рейтингом спортивних навчальних закладів 26-ть років поспіль Вилківська ДЮСШ постійно удержує перше місце в Одеській області!

Спортивна школа була і залишається кузнею здоров’я, рекордів та спортивних традицій, а її вихованці прославляють своє рідне місто Вилкове, свій регіон і Україну своїми успіхами на змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівнів.

     Усі ми знаємо, що саме фізична культура для людини є джерелом здоров’я, і довголіття. Приємно усвідомлювати, що наше молоде покоління все більше і більше захоплюється активним заняттям спортом, стає дедалі популярнішим здоровий спосіб життя. А сприяли і продовжуєте сприяти цьому саме ви – вчителі спортивної школи та її директор - Голубова Марія Федорівна, яка була головним ініціатором створення сучасної спортивної школи, засновником та сподвижником.

       Вилківська спортивна школа – це одна дружня родина, а її історія – це життя відданих своїй справі людей, які люблять і живуть спортом, вболівають за вихованців та рідний край, своєю натхненною працею здійснюють вагомий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного руху в Україні.

        Шановні ветерани, тренери та юні спортсмени!

        Впевненні, що ви обов'язково збережете добрі традиції, що склалися у вашому чудовому навчальному закладі, для майбутніх поколінь.

      Віримо, що пройде сто, двісті, триста років, а Вилківська дитячо-юнацька спортивна школа залишатиметься лідером серед навчальних закладів не лише України, а і світу! Прийміть найщиріші побажання переможних спортивних фінішів! Хай щастить вам на життєвому шляху. Доброго вам здоров’я, щастя і радості від перемог та удач під мирним небом!»

    Символічно, що  24 серпня 2021 року, саме в День 30-річчя Незалежності України, за сприяння розвитку волонтерської діяльності, пов’язаною з пробацією, сумлінною працею задля забезпечення безпеки суспільства Голубова Марія Федорівна, як один із кращих 23-х волонтерів пробації України, була відзначена Подякою директора Державної установи «Центр пробації».

 

Вітаємо зі святом!

 

Від імені колективу

начальник Ізмаїльського районного відділу №2

філії Державної установи «Центр пробації»

в Одеській області  підполковник внутрішньої служби      Людмила ДРІБНОХОД

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь