Тематичні заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України

Дата: 02.09.2021 13:23
Кількість переглядів: 4627

Тематичні заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора та

30-ї річниці незалежності України

 

Серпень – особливий місяць, бо він несе нам чудові свята – День Прапора та День Незалежності України. Кожен українець із задоволенням долучається до святкування, бо всі ми вірні Батьківщині, незалежності та цілісності нашої держави, любові до України.

 

З нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України в закладах освіти Вилківської міської ради відбулися тематичні заходи:

учнівський відеофлешмоб «Привітай неньку Україну!»; інформаційно – виховні години за темами: «Моя Україна – єдина та вільна», «Незалежність України – обличчя епохи», «Прапор, що пройшов крізь віки», «Сьогодні ми – діти, юнацтво, завтра – громадяни України», «Символи нації – Прапор, Герб, Гімн України», «Історія конституційних традицій України»; літературна година «Красивий, щедрий, рідний край і мова наша солов’їна. Люби, шануй, оберігай усе, що зветься Україна!»; оформлення тематичних бібліотечних книжково-ілюстративних виставок до Дня Державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України: «Від роду до народу слався, Україно!», «Символи держави»; проведення гри-квест «Стежками незалежності України» та бесід за темами: «Україна – Батьківщина. Я її мала частина», «День Державного Прапора України», «Ми живемо на Україні» для дітей дошкільного віку.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 

">http://

">http://

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь