Тематичні заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України

Дата: 02.09.2021 13:23
Кількість переглядів: 3714

Тематичні заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора та

30-ї річниці незалежності України

 

Серпень – особливий місяць, бо він несе нам чудові свята – День Прапора та День Незалежності України. Кожен українець із задоволенням долучається до святкування, бо всі ми вірні Батьківщині, незалежності та цілісності нашої держави, любові до України.

 

З нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України в закладах освіти Вилківської міської ради відбулися тематичні заходи:

учнівський відеофлешмоб «Привітай неньку Україну!»; інформаційно – виховні години за темами: «Моя Україна – єдина та вільна», «Незалежність України – обличчя епохи», «Прапор, що пройшов крізь віки», «Сьогодні ми – діти, юнацтво, завтра – громадяни України», «Символи нації – Прапор, Герб, Гімн України», «Історія конституційних традицій України»; літературна година «Красивий, щедрий, рідний край і мова наша солов’їна. Люби, шануй, оберігай усе, що зветься Україна!»; оформлення тематичних бібліотечних книжково-ілюстративних виставок до Дня Державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України: «Від роду до народу слався, Україно!», «Символи держави»; проведення гри-квест «Стежками незалежності України» та бесід за темами: «Україна – Батьківщина. Я її мала частина», «День Державного Прапора України», «Ми живемо на Україні» для дітей дошкільного віку.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 

">http://

">http://

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь