Робоча зустріч пробації з партнерами громадськими організаціями

Дата: 24.09.2021 19:51
Кількість переглядів: 550

 За ініціативи начальника Ізмаїльського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Людмили Дрібноход проведено робочу зустріч з керівником Кілійської організації Товариства Червоного Хреста України Валентиною Мажаровою та волонтерами цієї громадської організації.

       Метою зустрічі стала координація механізму взаємодії, домовленість про організацію і проведення заходів для підоблікових осіб відділу. Співпраця пробації з Товариством Червоного Хреста в Кілійській громаді спрямована на сприяння гуманітарної допомоги та соціальної підтримки малозабезпечених суб’єктів пробації, проведення профілактичних заходів, направлених на попередження учинення нових кримінальних правопорушень, соціальну реабілітацію засуджених осіб, популяризацію здорового способу життя.

 

  Результат зустрічі - домовленість про подальший обмін наявної інформації з тематики спільної діяльності, про безкоштовне отримання послуг суб’єктами пробації, що потребують соціальної захищеності та про спільну організацію і проведення заходів соціально-просвітницької роботи.

     Протягом 2021 року за співпраці Ізмаїльського районного відділу №2 з питань пробації та Кілійської організації Товариства Червоного Хреста України малозабезпечені сім'ї Кілійської громади, в яких проживають суб’єкти пробації, отримали набори у вигляді гігієнічних засобів, що вкрай необхідно в умовах карантину при пандемії Ковіду. Також підоблікові відділу пробації з незахищених верств населення за допомоги банку одягу Червоного Хреста  підібрали собі і своїм родинам одяг.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь