ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ ЯК ІНСТРУМЕНТ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Дата: 24.09.2021 20:02
Кількість переглядів: 394

Основна мета роботи служби зайнятості – сприяння у працевлаштуванні безробітних і шукачів роботи. Для цього в арсеналі фахівців служби є чимало «інструментів». Особливе місце серед них займає ярмарок вакансій, під час якого відбувається безпосереднє спілкування роботодавців з претендентами на вільні робочі місця.

В  рамках обласного марафону ярмарків вакансій фахівцями Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ були проведені  ярмарок вакансій у Кілії та міні-ярмарок у Вилковому.

В обох заходах взяла участь провідний інспектор з кадрових питань  ДП «МТП Усть – Дунайськ» Вікторія Вікуловна Юр'єва.

Порт «Усть-Дунайськ» - одне з ринкоутворюючих підприємств, розташованих на території Вилківської ОТГ. За багато років співпраці служби зайнятості і  порту більше 230 осіб отримали роботу на цьому підприємстві, яке сьогодні потребує машиністів крана, механіків флоту, енергетиків, тальманів, водіії навантажувача, докерів-механізаторів тощо.

Під час заходу 7 мешканців Вилківської громади з числа безробітних пройшли співбесіду з роботодавцем щодо можливості працевлаштування.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь