Привітання з Днем усиновлення

Дата: 30.09.2021 10:12
Кількість переглядів: 752

Фото без опису

30 вересня, у день святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, ми щороку відзначаємо День усиновлення. Це свято життєвої мудрості і щирості, це свято розуміння, це свято великої душі та великого терпіння.

Мама і тато — два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, виведуть у повноцінне самостійне життя. Мамою і татом можна стати, народивши малюка. Мамою і татом можна стати для дитини, усиновивши її, прийнявши її у сім’ю на виховання.

На обліку служби у справах дітей Вилківської міської ради  перебуває 45 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, місцем походження яких є наша територіальна громада, з них 32 дитини виховуються в сім’ях опікунів, піклувальників,  3 дитини  у прийомних сім'ях. На території нашої громади в сім’ях опікунів, піклувальників,  у прийомних сім'ях проживають ще 23 дитини, первинний обік яких  в інших територіальних громадах, але мешканці нашої громади подаровали дітям  шанс на здобуття щасливого майбутнього в сім’ї, стали родиною для цих дітей.

Щиро вітаємо усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників!

Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.

У цей урочистий день ми повинні думати також і про тих дітей, які ще чекають на родину, котра стане для них рідною.

Чужих дітей не буває, і кожен, хто має змогу, повинен зробити все необхідне для того, щоб діти зростали у любові.

Висловлюємо велику вдячність усім небайдужим до дитячої долі.

Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя та злагоди.

Хай щедрість і милосердя ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає Ваші серця!

Служба у справах дітей Вилківської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь