Засідання робочої групи з питань легалізаціїї виплати заробітної плати та зайнятості населення на території Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області

Дата: 04.10.2021 11:50
Кількість переглядів: 652

Фото без опису

29.09.2021 року о 10:00 год. відбулося засідання комісії з легалізації виплати заробітної плати та зайнятості  населення на території Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області.

 

Зустріч була проведена за участі головного Державного інспектора відділу з питань праці та заробітної плати Головного управління Держпраці в Одеській області Олени Миколаївни Мялової.

 

Головною метою діяльності робочої групи з питань легалізації заробітної плати є захист трудових прав працівників, детінізація заробітної плати та легалізація трудових відносин.

 

На засіданні обговорювались питання стану проведення роботи з легалізації трудових правовідносин, своєчасної та повної сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення, а також виявлення порушень в сфері трудових відносин.

 

У ході засідання члени робочої групи анонсували проведення рейдів та відвідувань суб’єктів господарювання, які використовують найману працю; запропонували активізувати роз’яснювальну роботу з населенням та роботодавцями, підготувати звернення до керівників підприємств та установ про неприпустимість допуску до роботи найманих працівників без оформлення з трудових відносин, а в подальшому запрошувати їх на засідання робочої групи та інші.

   

Після засідання члени робочої групи здійснили обстеження суб’єктів господарювання щодо дотримання норм трудового законодавства з питань оплати праці та зайнятості населення.

 

Начальник відділу праці

та соціального захисту населення ВМР                                  Тетяна КІРСАНОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь