Привітання Вилківського міського голови Матвія ІВАНОВА з Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 13.10.2021 19:05
Кількість переглядів: 1196

Фото без опису

Шановні мешканці Вилківської  громади!

14 жовтня, в день Покрови Пресвятої Богородиці, водночас з Днем Українського козацтва в нашій державі відзначається День Захисника України!

Це свято символізує любов і повагу українців до оборонців і визволителів рідної землі, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності держави.

Хочу віддати шану всім чоловікам і жінкам нашої громади, які відстоюють незалежність українського народу і суверенітет української держави. Ви втілюєте мужність, силу і героїзм захисників рідної землі в нелегкі для України часи. Особливі слова подяки - ветеранам війни. Ваш подвиг завжди буде прикладом патріотизму, мужності й самопожертви.

Нехай же Ваша сила буде завжди заснована на любові. Нехай мир буде аксіомою, а не винятком. Нехай вдома Вас завжди чекають. Ви наша гордість і честь! Хай береже, опікується, оберігає і захищає родини Богородиця, відводячи лихо і скверну від Вашого життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь