СЕМІНАР ДЛЯ БЕЗРОБІТНИХ - НА ВІКРИТОМУ ПОВІТРІ

Дата: 20.10.2021 15:06
Кількість переглядів: 387

З 18 жовтня Кілійська районна філія ОЦЗ, як і вся Одеська область, працює у умовах карантинних обмежень червоної зони. Саме тому заздалегідь заплановані на 19 жовтня профорієнтаційний груповий захід для безробітних проводився не в приміщеннях, а на площадках перед будівлєю філії. Благо, що погодні умови сприяли цьому.    

В Вилковому начальник відділу сприяння зайнятості Людмила Думанська провела семінар «Ризики нелегальної трудової міграції»,  який був  присвячений Європейському дню боротьби з торгівлею людьми. В заході взяла участь  в.о. головного спеціаліста-бухгалтера служби у справах дітей Вилківської міської ради Марія Діну.

Під час заходу мова йшла про переваги легальної зайнятості, ризики нелегальної трудової міграції, гендерні аспекти ринку праці. А ще безробітні отримали інформацію про можливість проходження служби за контрактом в ЗСУ як альтернативу працевлаштуванню та дізналися про наявність шансу офіційного  працевлаштування у будівельну галузь  Ізраїлю.

Спілкування на відкритому повітрі було і насиченим інформаційно, і не шкодило здоров’ю, бо заходи проводилися із дотриманням усіх карантинних вимог.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь