Наглядова пробація в дії. Соціально-виховна робота патріотичного спрямування.

Дата: 26.10.2021 15:02
Кількість переглядів: 407

        У системі засобів виправлення і ресоціалізації суб’єктів пробації важливе місце займає соціально-виховна робота. Така робота спрямована на формування та закріплення прагнення до заняття суспільно-корисною діяльністю, сумлінного ставлення до праці, дотримання вимог законів та інших прийнятих у суспільстві правил поведінки, підвищення їх загальноосвітнього і культурного рівнів. 

        З метою дальшого розвитку в суспільстві національної свідомості, формування почуття патріотизму на засадах духовності та моральності, популяризації духовно-культурної спадщини Українського народу, в рамках проведення соціально – виховної роботи умовно засуджені особи, які перебувають на обліку в Ізмаїльському районному відділі №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області, взяли участь в інформаційно-просвітницьких заходах, присвячених відзначенню Дня визволення України від фашистських загарбників.

       «Друга світова війна принесла з собою безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі. Не можна висловити те, що відчували наші батьки і діди, матері і бабусі, на очах яких відбувався весь жах однієї з найкривавіших війн на нашій планеті. Не можна висловити, але ми і не маємо права забути те, що розповідали нам свідки, які так чи інакше брали участь в цьому. Інакше це може повторитися. І ми говоримо: «Ніхто не забутий!», «Ніщо не забуте!». Будемо пам’ятати і навчимо своїх нащадків!» - наголосила під час заходу фахівець відділу пробації Людмила Якименко. – «День визволення України від фашистських загарбників відзначається 28-го жовтня. У цей День ми приєднуємося до вшанування всіх, хто забезпечив це звільнення!». Під час бесіди присутні ознайомились з книгою «Очерки історії Кілії» місцевого історика Бориса Райнова, у думках пройшлись разом з ним дорогами визволителів Бессарабії від нацистських загарбників у 1944-му році.

      В умовах встановлення “червоного” рівня епідемічної небезпеки на території Одеської області та запровадження посилених протиепідемічних заходів, з метою запобігання поширенню на території Ізмаїльського району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом всі заходи соціально-виховної роботи відділу пробації проходять з дотриманням всіх карантинних умов.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь