Наглядова пробація в дії. Соціально-виховна робота патріотичного спрямування.

Дата: 26.10.2021 15:02
Кількість переглядів: 461

        У системі засобів виправлення і ресоціалізації суб’єктів пробації важливе місце займає соціально-виховна робота. Така робота спрямована на формування та закріплення прагнення до заняття суспільно-корисною діяльністю, сумлінного ставлення до праці, дотримання вимог законів та інших прийнятих у суспільстві правил поведінки, підвищення їх загальноосвітнього і культурного рівнів. 

        З метою дальшого розвитку в суспільстві національної свідомості, формування почуття патріотизму на засадах духовності та моральності, популяризації духовно-культурної спадщини Українського народу, в рамках проведення соціально – виховної роботи умовно засуджені особи, які перебувають на обліку в Ізмаїльському районному відділі №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області, взяли участь в інформаційно-просвітницьких заходах, присвячених відзначенню Дня визволення України від фашистських загарбників.

       «Друга світова війна принесла з собою безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі. Не можна висловити те, що відчували наші батьки і діди, матері і бабусі, на очах яких відбувався весь жах однієї з найкривавіших війн на нашій планеті. Не можна висловити, але ми і не маємо права забути те, що розповідали нам свідки, які так чи інакше брали участь в цьому. Інакше це може повторитися. І ми говоримо: «Ніхто не забутий!», «Ніщо не забуте!». Будемо пам’ятати і навчимо своїх нащадків!» - наголосила під час заходу фахівець відділу пробації Людмила Якименко. – «День визволення України від фашистських загарбників відзначається 28-го жовтня. У цей День ми приєднуємося до вшанування всіх, хто забезпечив це звільнення!». Під час бесіди присутні ознайомились з книгою «Очерки історії Кілії» місцевого історика Бориса Райнова, у думках пройшлись разом з ним дорогами визволителів Бессарабії від нацистських загарбників у 1944-му році.

      В умовах встановлення “червоного” рівня епідемічної небезпеки на території Одеської області та запровадження посилених протиепідемічних заходів, з метою запобігання поширенню на території Ізмаїльського району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом всі заходи соціально-виховної роботи відділу пробації проходять з дотриманням всіх карантинних умов.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь