Придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа

Дата: 28.10.2021 14:29
Кількість переглядів: 391

Придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа

Фото без опису

Службою у справах дітей Вилківської міської ради проводиться постійна робота з питань розв’язання житлових та майнових проблем дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на території Вилківської міської ради.

Відповідно до Порядку та умов надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року № 877, в грудні 2020 року трьом особам з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, була виплачена грошова компенсація за рахунок  державної субвенції на загальну суму 1154595,00 грн. для придбання житла.

         В жовтні 2021 року, за сприяння служби у справах дітей Вилківської міської ради, 1 особа з числа дітей, позбавлених батьківського піклування стала власником двокімнатної квартири у місті Ізмаїл.

Сьогодні, 28 жовтня, міський голова Матвій ІВАНОВ привітав ще одну особу з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, який став власником  будинку у місті Вилкове.

 

 

Начальник служби у справах дітей                                             

 Юлія ГАЛКІНА

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь