РОБОЧА ЗУСТРІЧ З РОБОТОДАВЦЕМ

Дата: 04.11.2021 12:08
Кількість переглядів: 598

Фото без опису

Робочі зустрічі з роботодавцями – це одна з форм співпраці, яку активно застосовують у щоденній роботі фахівці Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ. Побудова довірливих стосунків з роботодавцями, обізнаність про їх  кадрові потреби та специфіку економічної діяльності, підбір комплексу конкретних послуг відповідно до конкретного запиту  - це питання, які можуть успішно вирішуватися під час таких зустрічей.

Днями  заступник відділу сприяння зайнятості Віта Оспанова відвідала комунальне некомерційне підприємство «Вилківська міська лікарня», де зустрілася з інспектором відділу кадрів Наталєю Столяновою. Мова йшла про норми законодавства про працю та зміст послуг, які надає служба зайнятості, про державне соціальне страхування на випадок безробіття, у тому числі щодо працевлаштування громадян, які потребують соціального захисту і не здатні конкурувати на ринку праці,  та можливість підвищувати кваліфікацію працівників на численних короткотермінових курсах цільового призначення в Одеському центрі професійно-технічної освіти.

Логічним завершенням зустрічі стане підписання договору про співпрацю між філією та лікарнею з метою розширення ефективних комунікацій, які сприятимуть вирішенню кадрових проблем установи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь