Проєкт Світового банку "Надання соціальних послуг в громаді"

Дата: 10.11.2021 11:49
Кількість переглядів: 574

              Фото без опису   

           На території нашої громади продовжується реалізація Проєкту Світового банку "Надання соціальних послуг в громаді", що фінансується за рахунок грантових коштів, наданих Україні Урядом Японії через Японський фонд соціального розвитку та через Український фонд соціальних інвестицій, який є виконавцем Проєкту відповідно до Угоди про грант.

До Дня працівника соціальної сфери структурні підрозділи соціального захисту населення Вилківської територіальної громади отримали меблі від Українського фонду соціальних інвестицій.

За період реалізації Проєкту постійно проводиться робота з боку УФСІ, спрямована на розвиток матеріальної бази соціальних служб громади.

Від імені колег, висловлюю подяку  виконавчому директору УФСІ Лактіонову Андрію Олександровичу та  консультантам Проєкту в Одеській області Ірині Вікторівні Маркевич та  Дзінька Ігорю Ярославовичу за приємний подарунок до професійного свята. Сподіваюся, що  продовження Проєкту Світового банку "Надання соціальних послуг в громаді" дасть ще більш конкретні та позитивні результати для нашої громади та її мешканців.

 

 

 

Начальник Служби у справах дітей

Вилківської міської ради                                                               Юлія ГАЛКІНА

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь